fredag 29 oktober 2010

Börja blugga?

Så här är det:
Jag har haft en nedrans otur. Jag var på jobbet för ett par veckor sedan. En annan häst, som också var på jobbet, började galoppera (och det FÅR man inte. Jag gör det faktiskt nästan aldrig, men så är jag ju jag. Champis.)
Eftersom man inte får galoppera bromsade den hästens människa så mycket att jag fick bromsa jag med. Hårt. Och då gick mitt ben sönder. Spricka i kotan säger de som vet.
Ont gör det, och opererad blev jag.
Så nu står jag här och har skittråkigt. Rätt förbannad är jag också. På de där fula ettåringarna som får gå ut i hagen varje dag till exempel. Går förbi min boxdörr och ser stöddiga ut.
Så min matte sade till mig att jag borde ha en hobby. Så det inte blir så tråkigt liksom.
-"Champis" sade hon. "Du borde börja blugga."
Jag är i allafall ganska säker på att det var blugga hon sade.
Nu har jag kollat lite bland mina källor och förstått vad det här bluggandet handlar om. Så jag tänkte prova. Att göra en blugg.Plugg. Mugg?
Äsch skitsamma.

Champis-bluggaren.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att du gör helt rätt som börjar blugga, Champis, det är jättekul! Och när de där kaxiga ettåringarna går förbi ska du bara luta dig fram och viska "Champis, Wall Street Bankers vinstrikaste stoavkomma, det är jag" i öronen på dem....då är de nog inte lika stöddiga längre. Lycka till och klapp på mulen//Millan.

    P.S När man är sjuk har man rätt till MASSOR med morötter. D.S

    SvaraRadera